Om os

Hos os er du i trygge hænder.

I teamet hos MinBoligSag.dk får du en stærk partner til berigtigelse af din bolighandel, købermægler og boligadvokat samlet i ét. 

Din bolighandel er i centrum hos os, og vi kan tilbyde dig rådgivning om dit boligkøb, berigtige din handel i en tryg proces fra start til slut, og faktisk også efter du har fået din ejendom, hvis der skulle opstå problemer. 

Vores team består af

  • Erfarne og uddannede Ejendomsmæglere MDE, Køberrådgivere med Tryghedsmærke. Derfor hjælper vi dig med alt i dit boligkøb, fra forhandling, gennemgang af dokumenter, forhandling af pris, behandling af tekniske eller planmæssige, 
  • Effektive advokatsekretærer, som hjælper dig trygt igennem din sag med kontakt til mæglere, modparter, offentlige myndigheder, og ordner din berigtigelse og tinglysning.
  • Dygtige advokater og jurister til at hjælpe hvis der skulle opstå problemer med handlen, skader eller fejl ved ejendommen eller andre problemer af juridisk art, via samarbejde med Advoca Advokatanpartsselskab.

Vi hjælper dig let igennem din bolighandel fra start til slut, og vi kan tilbyde dig markedets bedste rådgivning med fuldt fokus på din sag og dine interesser. Så bliver din bolighandel en succes.

Martin Goldschmidt

Martin Goldschmidt er advokatfuldmægtig, og er klar til at hjælpe dig med din bolighandel, kontrakter, myndighedssager, lejeret, fejl – mangler ved ejendomme og entrepriseret hvis du skal have hjælp til en byggesag. Gennem vores samarbejde med Hedehøj Advokatfirma står vi klar til at hjælpe.

Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål

Du er altid velkommen til at kontakte os. Vi svarer gladeligt på dine spørgsmål både på telefon og e-mail.

Åbningstider
Mandag 09:00-18:00
Tirsdag 09:00-18:00
Onsdag 09:00-18:00
Torsdag 09:00-18:00
Fredag 09:00-18:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Kontakt
MinBoligSag.dk / Advoca Advokatanpartsselskab
Bredgade 66, 2. sal.
1260 København K
Danmark

Telefon: +45 71 75 00 00
Email: kontakt@minboligsag.dk

MinBoligSag.dk og Advoca Advokatanpartsselskab CVR nr.: 42 54 91 34

Kontakt MinBoligSag.dk – vi er klar til at hjælpe dig.